Oosterwolde

Autobedrijf van der Veen Oosterwolde is de eerste vestiging van Van der Veen Autogroep. Graag vertellen we u meer over wat deze vestiging te bieden heeft.

 

Occasions

Wij hebben een ruim aanbod occasions voor u in Oosterwolde staan. Neem een kijkje op onze occasion-pagina voor het actuele aanbod. Staat de auto naar wens er niet tussen, u kunt bij ons verkoopadviseur vrijblijvend een zoek opdracht plaatsen.

 

Werkplaats

Al jaren lang is Autobedrijf v/d Veen een universeel autobedrijf gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle automerken.

Wij zijn specialist op het gebied van :

 

APK keuringen

Roetmeting

Banden

Uitlijning (ook voor 4 wiel aandrijving)

Airco check

Grote en kleine beurt

Vakantie check

Onderhoud van uw lease auto

 

Bij groot onderhoud krijgt u een leenauto gratis!

 

Tevens kunt u bij deze vestiging terecht voor het onderhoud en keuren van uw camper.

Kortom u auto of camper is bij onze monteurs absoluut in goede handen. Zij beschikken over geavanceerde apparatuur en gereedschap en natuurlijk de nodigde kennis en ervaring. Wij bieden kwaliteit voor alle merken en zijn bekend met de nieuwste technieken. Daarnaast hebben we een dagelijkse levering van alle benodigde auto onderdelen.

 

SV 2013 0909 Autobedrijf van der Veen Oosterwolde-0788.jpg

 

Glas Garage

Glasgarage is een landelijke specialist in autoruiten. In korte tijd zijn zij uitgegroeid tot de glas specialist van Nederland.

Bij glasgarage bent u verzekerd van betrouwbare en een goede dienstverlening. Wij zijn aangesloten bij de FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit.

Om steeds meer kwaliteit te bieden, dienst glasgarage zich onder andere te houden aan een aantal gedragsregels die specifiek zijn opgezet voor FOCWA autoruit herstelbedrijven. Een ervan betreft de hoogte van eigen risico .

De meeste verzekeraars hanteren voor de klant een eigen risico bij autoruitherstel.

Dit eigen risico is noodzakelijk om de schade last te beheersen. Daarom hebben verzekeraars met FOCWA afgesproken dat dit een eis is in de gedragsregels van FOCWA. Glas garage mag het eigen risico bedrag van de klant verlagen tot het laagste eigen risico bedrag dat vermeld staat op de groene kaart of wordt genoemd in de polisvoorwaarden. Een lager bedrag hanteren zou in strijd zijn met de gedragsregels.

 

Wanneer u uw autoruit laat vervangen door ons als erkend FOCWA autoruitspecialist bent u verzekerd van een hechte en waterdichte lijmverbinding.

Als glasgarage vestiging werken we met een hoogwaardig fabrieksorigineel lijmsysteem, zodat uw (voor)ruit perfect op z’n plaats blijft

 

Verhuur

Ook voor het huren van een personen auto kunt u bij ons terecht. We hebben een aantal auto’s die voor de verhuur mogelijk zijn.

Prijzen per dag vanaf: € 22.50 incl. BTW

Exclusief brandstof kosten. 

Per dag heeft u 100 vrije km. Boven de 100 km rekenen wij € 0,13 cent per km incl. BTW.

 

Naast verhuur van personenauto’s verhuren we ook aanhangwagens:

Enkelasser                           €12.50

Afmetingen:  L 2.5 x H 1.4 x B 1.3

 

Tandemasser                      € 17.50

Afmetingen: L 3 x H 1.4 x B 1.3

Prijzen zijn inclusief btw en gelden per dag deel ( 4uur)

 

Wasstraat

U kunt uw auto bij ons automatisch en veilig laten wassen in onze washtec rollover. Waarbij we werken met milieuvriendelijke producten.

Washtec is marktleider op het gebied van autowas installaties en mede omdat wij de wasstraat voorzien van de kwalitatief beste schoonmaakmiddelen, kunt u rekenen op een snel en goed wasresultaat.

U kunt kiezen uit 5 verschillende mogelijkheden met verschillende was opties.

 

wasstraat oosterwolde.jpg

 

Contact Oosterwolde

Receptie

Erik Bouwers

0516-520724

erik@autobedrijfvdveen.nl

 

Verkoop

Jan van der Heide

06- 31627664

jan@autobedrijfvdveen.nl